INSTRUKTIONER

För att se den digitala katalog som delas på Karis hembygds-förenings hemsida, vänligen följ följande steg.

Till höger om denna text, eller nedanför (om du är på en telefon eller surfplatta), tryck på den blåa knappen som heter "alla".

Om man inte vill se alla bilder så kan man även välja mellan de olika alternativen som finns tillgängliga.

När man har öppnat den digitala katalogen, så ser man en lista med alla objekt som är publicerade på KATALOGEN - Karis hembygdsförening rf. Via fliken Galleri får man fram alla bilder, med en kort beskrivning.

Vill man inte se listan, så kan man senare trycka på knappen fotografi eller bild för att se enskilda bilder.

Intresserar man sig för och vill veta mera om någon enskild bild, så kan man trycka på bilden för att få mer information om föremålet.

För att stänga rutan som öppnades som har mer information om ett enskilt objekt, så trycker man på "X" i övre högra hörnet, som finns i den blåa bannern.

För ytterligare information om objekten, invändningar, tilläggsinformation etc. vänligen kontakta Karis hembygdsförening.

4 träffar
Bild Titel Beskrivning Tid
Återuppbyggnad av Antkärrhuset 1993 - 1998   Denna samling omfattar det första fotoalbumet från Karis hembygdsförening rf:s arkiv på Antkärrgården. Fotografierna tangerar hur Antkärrhuset återuppbyggdes åren 1993-1998 och avbildar arbetets olika skeden från början till slut.22.9.1993-9.6.1998
Invigning av gångbron över Svartån, 10.6.1995   Åtta fotografier tagna från Lövkullabrons invigningsceremoni i Strandparken, Karis den 10 juni år 1995.10.6.1995
Vykort från Karis   Vykort från Karisnejden från tiden ca 1890 framåt.
Övriga bilder   Övriga bilder över olika personer, objekt och händelser i Karis.